Minttumuffinit

Minttumuffinit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Minttumuffinit sopivat hyvin jouluaterian jälkeen jälkiruuaksi tai joulun ajan kahvipöytään. Raikas mintun vivahde tekee muffineista suussa sulavia.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 14 kpl

Minttumuffinit

Kuorrute

Tee näin:

Tee näin:

Raasta pätkikset. Vaahdota sokeri ja munat. Sulata rasva. Lisää sulanut rasva taikinaan. Sekoita jauhot, vanilinisokeri, kaakao- ja leivinjauhe keskenään. Lisää joukkoon ¾ raastetuista pätkiksistä. Sekoita jauho ja pätkisseos taikinaan vuoron perään maidon kanssa. Jaa tämän jälkeen taikina muffinssivuokiin. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia. Sulata tämän jälkeen taloussuklaa ja jäljelle jäänyt pätkisraaste. Lisää halutessasi sekaan tilkka kermaa, jotta sulanut suklaa olisi juoksevampaa. Pilko minttusuklaa pieniksi muruiksi. Anna muffinssien jäähtyä hetki uunista oton jälkeen. Laita ruokalusikallinen sulanutta suklaata kunkin muffinin päälle. Ripottele minttusuklaamurut muffinien päälle.

Vinkki

Reseptin lähetti Sanna Vantaalta.

Lisää herkullisia ideoita