Matjessillitorttu

Matjessillitorttu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Perinteinen sillitorttu sopii erinomaisesti alkuruokana tarjottavaksi tai seisovaan pöytään. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Täyte

Koristeluun

  • 1 dl hienonnettua tuoretta ruohosipulia
  • 1 pieneksi silputtu punasipuli
  • 2 keitettyä ja pilkottua kananmunaa

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Hienonna leipä. Sulata voi ja sekoita se leivänmurusten joukkoon.
  2. Painele seos tiiviiksi halkaisijaltaan noin 24 cm irtopohjakakkuvuoan pohjalle. Anna seistä jääkaapissa noin 15 minuuttia.
  3. Lisää liivatelehdet kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
  4. Valuta neste pois sillistä ja säästä liemi.
  5. Kuori sipulit. Hienonna silli ja sipulit.
  6. Sekoita hienonnettu silli, sipuli, rahka, kermaviili, pippuri ja sillin liemi.
  7. Kaada liivatteet ja vesi pieneen kattilaan, ja kuumenna kunnes liivatteet ovat sulaneet. Sekoita liivateneste silliseokseen.
  8. Kaada seos muottiin ja anna sen jähmettyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
  9. Nosta sillitorttu tarjoiluvadille ja koristele ruohosipulilla, punasipulilla ja keitetyillä kananmunilla.

Katso myös nämä