Matjessillitorttu

Matjessillitorttu

Perinteinen sillitorttu sopii erinomaisesti alkuruokana tarjottavaksi tai seisovaan pöytään. Nam!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Matjessillitorttu

Perinteinen sillitorttu sopii erinomaisesti alkuruokana tarjottavaksi tai seisovaan pöytään. Nam!

Annoslukumäärä

Täyte

Ohjeet

Hienonna leipä. Sulata voi ja sekoita se leivänmurusten joukkoon. Painele seos tiiviiksi halkaisijaltaan noin 24 cm irtopohjakakkuvuoan pohjalle. Anna seistä jääkaapissa noin 15 minuuttia. Lisää liivatelehdet kylmään veteen noin 5 minuutiksi. Valuta neste pois sillistä ja säästä liemi. Kuori sipulit. Hienonna silli ja sipulit. Sekoita hienonnettu silli, sipuli, rahka, kermaviili, pippuri ja sillin liemi. Kaada liivatteet ja vesi pieneen kattilaan, ja kuumenna kunnes liivatteet ovat sulaneet. Sekoita liivateneste silliseokseen. Kaada seos muottiin ja anna sen jähmettyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Nosta sillitorttu tarjoiluvadille ja koristele ruohosipulilla.

Suositellut tuotteet