Matjessillikaviaari

Matjessillikaviaari

Arvioi

(2)

Herkullinen ja helppo Matjessillikaviaari sopii niin joulupöytään kuin juhannuksena uusien perunoiden kanssa.

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 1 keltasipuli
  • n 1 prk matjessilliä n. 200 g
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • ½ dl hienonnettua ruohosipulia
  • ½ dl tilliä
  • 1 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15% Kermaviili 15 % laktoositon
  • mustapippuria
  • 1 rkl sillinlientä

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja hienonna sipuli, kuullota se voissa ja anna jäähtyä. Pilko matjessilli. Kuori ja hienonna kanamunat. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta mustapippurilla. Tarjoile esim. hapanleivän kanssa.