Matjessillikaviaari

Matjessillikaviaari

Herkullinen ja helppo Matjessillikaviaari sopii niin joulupöytään kuin juhannuksena uusien perunoiden kanssa.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Matjessillikaviaari

Herkullinen ja helppo Matjessillikaviaari sopii niin joulupöytään kuin juhannuksena uusien perunoiden kanssa.

Annoslukumäärä

Ainekset

  • 1 keltasipuli
  • n 1 prk matjessilliä n. 200 g
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia
  • 1/2 dl tilliä
  • 1 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15%
  • mustapippuria
  • 1 rkl sillinlientä

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli, kuullota se voissa ja anna jäähtyä. Pilko matjessilli. Kuori ja hienonna kanamunat. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta mustapippurilla. Tarjoile esim. hapanleivän kanssa.

Suositellut tuotteet