Marjajäädykekakku

Marjajäädykekakku

Arvioi

(5)

Raikas ja herkullinen marjajäädykekakku syntyy reseptillämme käden käänteessä.

Ainekset

Annokset
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2-3 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 250 g Arla Keittiö raparperi-mansikkarahkaa
  • 1 limen mehu ja raastettu kuori
  • 1 valmis marenkikakkupohja

Koristeluun

  • tuoreita marjoja (mustikoita, vadelmia ja mansikoita)

Tee näin:

Tee näin:

Vaahdota kerma. Sekoita rahka ja limen mehu sekä raastettu kuori keskenään. Lisää marenkikakkupohja irtopohjamuotin pohjalle. Levitä päälle rahkaseos ja kaada lopuksi päälle kermavaahto. Anna jähmettyä pakastimessa vähintään 2-3 tuntia. Koristele marjoilla ennen tarjoilua.