Mantelilastut

Mantelilastut

Klassiset mantelilastut ovat todella hyviä ja rapeita, kun taikina saa kiehua muutaman minuutin. Ne ovat hyviä jälkiruokana jäätelön kanssa tai ihan sellaisenaan. Nam!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Mantelilastut

Klassiset mantelilastut ovat todella hyviä ja rapeita, kun taikina saa kiehua muutaman minuutin. Ne ovat hyviä jälkiruokana jäätelön kanssa tai ihan sellaisenaan. Nam!

Reseptistä valmistuu 15 palaa

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hienonna mantelit. Sulata voi kattilassa. Lisää loput ainekset ja keitä miedolla lämmöllä 1-2 minuuttia. Lusikoi taikinaa ohuiksi lastuiksi leivinpaperille uunipellille. Paista uunin keskiosassa 6-7 minuuttia. Anna niiden jäähtyä hieman pellillä. Taivuta niitä kaulimella tai pullon avulla.

Suositellut tuotteet