Mantelilastut

Mantelilastut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Klassiset mantelilastut ovat todella herkullisia ja rapeita. Mantelilastut ovat hyviä jälkiruokana jäätelön kanssa tai ihan sellaisinaan.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 15 palaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hienonna mantelit. Sulata voi kattilassa. Lisää loput ainekset ja keitä miedolla lämmöllä 1-2 minuuttia. Lusikoi taikinaa ohuiksi lastuiksi leivinpaperille uunipellille. Paista uunin keskiosassa 6-7 minuuttia. Anna niiden jäähtyä hieman pellillä. Taivuta niitä kaulimella tai pullon avulla.