Mantelilastut

Mantelilastut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Klassiset mantelilastut ovat todella herkullisia ja rapeita. Mantelilastut ovat hyviä jälkiruokana jäätelön kanssa tai ihan sellaisinaan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 15 palaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hienonna mantelit. Sulata voi kattilassa. Lisää loput ainekset ja keitä miedolla lämmöllä 1-2 minuuttia. Lusikoi taikinaa ohuiksi lastuiksi leivinpaperille uunipellille. Paista uunin keskiosassa 6-7 minuuttia. Anna niiden jäähtyä hieman pellillä. Taivuta niitä kaulimella tai pullon avulla.

Lisää herkullisia ideoita