Mannapuuroa passionhedelmällä

Mannapuuroa passionhedelmällä

Tämä mannapuuro on hyvä jälkiruoka. Valmista edellisenä iltana ja tarjoile ihanan päärynä-passionhedelmäsoseen kera.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Mannapuuroa passionhedelmällä

Tämä mannapuuro on hyvä jälkiruoka. Valmista edellisenä iltana ja tarjoile ihanan päärynä-passionhedelmäsoseen kera.

Annoslukumäärä

Sose

  • 2 päärynää
  • ½ dl God Morgon Eko appelsiini-verigreippitäysmehua
  • 2 passionhedelmää

Ohjeet

Kiehauta maito, vaniljasokeri ja suola kattilassa. Vatkaa mannasuurimot joukkoon ja keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen noin 4 minuuttia. Vatkaa puuro ilmavaksi ja sileäksi, helpointa sähkövatkaimella. Kaada se annosmaljoihin ja anna seistä jääkaapissa, mieluiten yön yli. Kuori, poista ydin ja leikkaa päärynät palasiksi. Keitä ne pehmeiksi mehussa pienessä kattilassa noin 10 minuuttia. Soseuta seos. Jaa ja koverra passionhedelmät ja sekoita soseeseen. Anna jäähtyä ja säilytä jääkaapissa. Tarjoile vaniljamannapuuro hedelmäsoseen kera.

Vinkit

Vaihtele hedelmiä vuodenajan mukaan. Voit pakastaa ylijääneen soseen.

Suositellut tuotteet