Mannapuuroa passionhedelmällä

Mannapuuroa passionhedelmällä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tämä mannapuuro on hyvä jälkiruoka. Valmista edellisenä iltana ja tarjoile ihanan päärynä-passionhedelmäsoseen kera.

Ainekset

Annokset

Sose

  • 2 päärynää
  • ½ dl appelsiini-verigreippitäysmehua
  • 2 passionhedelmää

Tee näin:

Tee näin:

Kiehauta maito, vaniljasokeri ja suola kattilassa. Vatkaa mannasuurimot joukkoon ja keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen noin 4 minuuttia. Vatkaa puuro ilmavaksi ja sileäksi, helpointa sähkövatkaimella. Kaada se annosmaljoihin ja anna seistä jääkaapissa, mieluiten yön yli. Kuori, poista ydin ja leikkaa päärynät palasiksi. Keitä ne pehmeiksi mehussa pienessä kattilassa noin 10 minuuttia. Soseuta seos. Jaa ja koverra passionhedelmät ja sekoita soseeseen. Anna jäähtyä ja säilytä jääkaapissa. Tarjoile vaniljamannapuuro hedelmäsoseen kera.

Vinkki

Vaihtele hedelmiä vuodenajan mukaan. Voit pakastaa ylijääneen soseen.