Mangolassi

Mangolassi

Mangolassi on raikas jälkiruoka ja viilentävä välipala kesähelteillä. Mangosta ja mangorahkasta saat lassiin juuri sopivasti makua, väriä ja happamuutta.

Tee näin:

Mangolassi
  • Halkaise mango, poista kivi ja kuori, soseuta ½ mangosta tehosekoittimessa.
  • Lisää mangorahka ja jogurtti, pyöräytä vielä muutama kerta. Lisää halutessasi sitruunanmehua.
  • Kaada mangolassi kahteen lasiin ja nauti heti.
Valmis!
Vinkki

Käytä pakastettuja mangon paloja tai lisää tehosekoittimeen jääpaloja, näin saat juomasta ihanan viilentävän.

Ainekset

Mangolassi
1 prk
Ingman Luonnonjogurttia
1½ dl
Syöntikypsää mangoa
½
Sitruunan mehu
1
Lisää herkullisia ideoita
Ananas-mangosmoothie
5 minuuttia
Ananas-mangosmoothie
(19)
Trooppinen smoothie
5 minuuttia
Trooppinen smoothie
(2)