Mangolassi

Mangolassi

Lassi on raikas juoma mausteisen aterian päälle tai välipalaksi. Mangolassi toimii myös mukavana viilentäjänä kesähelteillä. Valmistaessasi lassin mangorahkasta, saat siihen juuri sopivasti mangon makua, väriä ja happamuutta. Nyt vaan tehosekoitin laulamaan!
Arvioi (4)

Minun arvosanani

Mangolassi

Lassi on raikas juoma mausteisen aterian päälle tai välipalaksi. Mangolassi toimii myös mukavana viilentäjänä kesähelteillä. Valmistaessasi lassin mangorahkasta, saat siihen juuri sopivasti mangon makua, väriä ja happamuutta. Nyt vaan tehosekoitin laulamaan!

Annoslukumäärä
  • 1 prk Arla Keittiö Mangorahkaa
  • 1½ dl Ingman luonnonjogurttia
  • ½ syöntikypsää mangoa
  • 1 sitruunan mehu

Ohjeet

Halkaise mango, poista kivi ja kuori, soseuta ½ mangosta tehosekoittimessa, lisää mangorahka ja jogurtti, pyöräytä vielä muutamakerta, lisää haluessasi sitruunanmehua. Kaada Lassi kahteen lasiin ja nauti heti.