Maitosuklaajuustokakku

Maitosuklaajuustokakku

Tämä hyvä ja tyylikäs jälkiruoka valmistuu hetkessä. Yllätä yllätysvieraat maukkaalla juustokakulla!
https://www.arla.fi/reseptit/maitosuklaajuustokakku/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Murskaa keksit hienoksi. Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurusia ja kardemumma. Aseta se leivinpaperille uunipellille ja paista uunin keskiosassa 6-8 minuuttia. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita joukkoon rahka. Vatkaa kerma ja sokeri ja sekoita suklaataikinaan. Jaa taikina 4 lasiin ja anna seistä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. Ripottele päälle murusia ja koristele marjoilla ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Digestive-keksejä
6
30 g
Murskattuja kardemummansiementä
1 tl
Maitosuklaata
150 g
250 g
1 dl
Vaniljasokeria
1 rkl