Luumukakku

Luumukakku

Luumukakkua paistettaessa keittiöön leviävät ihanat jouluiset tuoksut. Kakku on mehevää ja maku vain paranee säilytettäessä. Aivan ehdoton valinta jouluiseen kahvipöytään, kirjoittaa Virpi Konnevedeltä.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Luumukakku

Luumukakkua paistettaessa keittiöön leviävät ihanat jouluiset tuoksut. Kakku on mehevää ja maku vain paranee säilytettäessä. Aivan ehdoton valinta jouluiseen kahvipöytään, kirjoittaa Virpi Konnevedeltä.

Annoslukumäärä

Luumukakku

  • 4 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2½ dl kidesokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl mausteneilikkaa
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 tl ruokasoodaa
  • 175 g Arla Meijerivoita
  • 1 dl luumumarmeladia
  • 2 dl Arla piimää

Ohjeet

Sekoita kulhossa kuivat aineet. Sulata voi. Jäähdytä hieman. Lisää voisulaan marmeladi ja piimä. Sekoita seos kuiviin aineisiin. Kaada hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran vetoiseen kakkuvuokaan. Paista uunin alimmalla paistotasolla 175 asteessa n. tunti.

Vinkit

Reseptin jakoi Virpi Konnevedeltä

Lähde:

Suositellut tuotteet