Lohi-perunapiirakka

Lohi-perunapiirakka

Arvioi

(1)

Tällä reseptillä loihdit ihanan ja herkullisen aterian kalasta ja perunoista!

Ainekset

Annokset
  • 600 g valkoista kalafileetä
  • 140 g pekonia
  • 200 g sieniä
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 200 g hienonnettua tuoretta persiljaa

Maa-artisokkasose

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja viipaloi perunat ja artisokat. Keitä ne pehmeiksi suolatussa vedessä, noin 10 minuuttia. Valuta ja muusaa survimella suoraan kattilassa. Sekoita joukkoon ruokakerma, vähän kerrallaan, voi, suola ja pippuri. Paista pekonit pannulla ja valuta paperipyyhkeen päällä. Paista sieniä voissa 3-4 minuuttia, lisää suola ja mausta pippurilla ja persiljalla. Suolaa ja pippuroi kala ja paista sitä voissa 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoiluehdotus: Tarjoile kala muusin, sienten ja pekonin kera.