Lime-sitruunacrepit

Lime-sitruunacrepit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(16)

Nämä rapeat lime-sitruunacrepit saavat täytteekseen täyteläistä sitruuna-limerahkaa. Viimeistele crepit maukkaalla appelsiinikastikkeella ja tuoreella mintulla.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Crepit

Täyte

Appelsiinikastike noin 2 dl

Tee näin:

Tee näin:

Valmista kastike

Pese appelsiini huolella ja raasta sen kuori hienoksi raasteeksi. Purista appelsiinista mehu (n. 1,5 dl). Laita voi pannulle sulamaan, lisää sokeri ja anna sen sulaa voin joukkoon. Lisää appelsiininkuoriraaste ja -mehu. Kiehauta seos ensin kovalla lämmöllä ja laske sitten lieden lämpöä keskilämmölle. Anna siirapin paksuuntua hiljalleen kiehuen, välillä hämmentäen, noin 10 minuuttia. Kastikkeen voi tehdä valmiiksi jo edeltävänä päivänä ja lämmittää juuri ennen tarjoilua.

Valmista crepit

Sekoita jauhot ja tomusokeri. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja vatkaa, kunnes seos on tasainen. Anna taikinan asettua 15 minuuttia. Paista crepit voissa isolla pannulla mahdollisimman ohuiksi ja pitsireunaisiksi. Parhaiten onnistut, kun kaadat kuumalle, voidellulle pannulle taikinaa ja pyörittelet pannua siten, että taikina valuu laajemmalle alueelle pitsireunaksi. Nosta valmis creppi isolle lautaselle jäähtymään. Jatka paistoa, kunnes kaikki letut ovat valmiina. Täytä crepit. Nosta letut yksitellen lautaselle ja laita päälle runsas ruokalusikallinen Arla Keittiö Sitruuna-limerahkaa. Taita lettu nelinkerroin ja kaada päälle appelsiinisiirappia. Koristele mintunlehdillä.

Lisää herkullisia ideoita