Lihavartaat possusta ja chorizo-makkarasta

Lihavartaat possusta ja chorizo-makkarasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Possunfileestä ja chorizosta saat helposti aikaan tavallista maukkaaamman grillivartaan. Tarjoa vielä lisukkeeksi nachoksia ja yrttimaustettua salsajogurttia, niin teet vaikutuksen jokaiseen!

Ainekset

  • 400 g porsaan sisäfileetä
  • 1 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 chorizomakkara

Lisukkeet

  • Arla Mozzarella -juustoraastetta
  • nachoja
  • paprikaa
  • keitettyjä papuja

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa liha noin 1,5 cm siivuiksi. Sekoita liha kulhossa Arla Ingmariinin ja soijan kanssa. Leikkaa chorizo noin 1 cm siivuiksi. Sekoita salsajogurtin ainekset keskenään. Rakenna grillivartaat makkarasta ja possunfileestä. Grillaa vartaita hiilloksella noin 6 min. Tarjoa kermaviilin ja lisukkeiden kanssa.