
Letut ja gratinoitua raparperikompottia
Jälkiruoka
•
Ihanan vaniljainen, manteleilla höystetty raparperikompotti kruunaa maukkaat letut. Tämä on kesän ykkösherkku!

Tee näin:
Letut
Raparperikompotti
Raejuustopäällyste
Ainekset
Letut
Kananmunat
|
3 |
---|---|
Sokeria
|
1 rkl |
Suolaa
|
½ tl |
Vettä
|
2½ dl |
Vehnäjauhoja
|
3 dl |
Raejuusto
|
250 g |
Raparperikompotti
Raparperia
|
250 g |
---|---|
Vettä
|
1 rkl |
Sokeria
|
1¼ dl |
Vaniljatangon siemenet
|
½ |
Paahdettuja, karkeaksi rouhittuja manteleita
|
50 g |
Raejuustopäällyste
Raejuusto
|
200 g |
---|---|
Sokeria
|
2 rkl |
Sitruunankuorta raastettuna raastettuna
|
tl |
Koristeluun
Tuoreita mintunlehtiä
|
---|