Letut Crepes Suzette

Letut Crepes Suzette

Crepes Suzette on ranskalainen herkullinen jälkiruoka, joka vie kielen mennessään.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Letut Crepes Suzette

Crepes Suzette on ranskalainen herkullinen jälkiruoka, joka vie kielen mennessään.

Annoslukumäärä

Kastike

  • 100 g Arla Meijerivoita
  • 1½ dl tomusokeria
  • ½ dl sitruunamehua
  • 1¼ dl God Morgon Tuorepuristettua appelsiinitäysmehua
  • 50 g mantelirouhetta

Tarjoiluun

  • 2½ dl Arla kuohukermaa vaahdotettuna

Ohjeet

Letut: Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista 16 lettua pienellä, kuivalla lettupannulla. Taita letut puoliksi kahteen kertaan. Kastike: Sulata voi tarjoiluastiaksi sopivassa pannussa. Lisää sokeri ja mehut ja keitä kokoon paksuksi kastikkeeksi. Lisää letut pannulle ja kuumenna. Ripottele pinnalle mantelirouhetta ja tarjoa kermavaahdon kera. Vinkki: Voit paistaa letut jo hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Voit halutessasi maustaa kastikkeen 2 ruokalusikallisella konjakkia tai likööriä ennen tarjoilua. Lettutaikinaa kannattaa turvottaa hetki ennen paistamista.

Suositellut tuotteet