Latva-artisokkanyytit

Latva-artisokkanyytit

Brunssi Lisuke Välipala
Latva-artisokkanyytit erilaisilla mauilla on suunnaton menekki buffetpöydässä!
https://www.arla.fi/reseptit/latva-artisokkanyytit/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Pilko tomaatit. Soseuta tai hienonna latva-artisokan sydämet. Lisää loput ainekset ja sekoita taikinaksi. Kauli lehtitaikinalevyjä niin, että ne ovat noin 10x20 cm. Jaa ne keskeltä kahtia, saadaksesi niistä neliöitä. Lisää nokare täytettä kullekin neliölle ja purista niistä nyyttejä. Voitele vatkatulla kananmunalla. Paista nyyttejä uunin keskiosassa noin 25 minuutin ajan.
Valmis!

Ainekset

Torttutaikinalevyä, valmiiksi kaulittuja
8
Aurinkokuivattua tomaatti öljyssä
6
G latva-artisokan sydän
400
Puristettua sitruunamehua
1 rkl
Raastettua parmesaania
100 g
Maitorahkaa
250 g
Kananmunan keltuaisia
2
Suolaa
½ tl
Voiteluun
Kananmuna
1