Latva-artisokkanyytit

Latva-artisokkanyytit

Latva-artisokkanyytit erilaisilla mauilla on suunnaton menekki buffetpöydässä!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Latva-artisokkanyytit

Latva-artisokkanyytit erilaisilla mauilla on suunnaton menekki buffetpöydässä!

Annoslukumäärä
  • 8 lehtitaikinalevyä, valmiiksi kaulittuja
  • 6 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
  • 400 g artisokan sydämiä
  • 1 rkl puristettua sitruunamehua
  • 100 g raastettua parmesan-juustoa
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa
  • 2 kananmunan keltuaista
  • ½ tl suolaa

Voiteluun

  • 1 kananmuna

Ohjeet

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Pilko tomaatit. Soseuta tai hienonna latva-artisokan sydämet. Lisää loput ainekset ja sekoita taikinaksi. Kauli lehtitaikinalevyjä niin, että ne ovat noin 10x20 cm. Jaa ne keskeltä kahtia, saadaksesi niistä neliöitä. Lisää nokare täytettä kullekin neliölle ja purista niistä nyyttejä. Voitele vatkatulla kananmunalla. Paista nyyttejä uunin keskiosassa noin 25 minuutin ajan.

Suositellut tuotteet