Lämminsavulohta ja tilliperunasalaattia

Lämminsavulohta ja tilliperunasalaattia

Arvioi

(1)

Yksinkertainen ja herkullinen ruokalaji, jossa lohi tarjoillaan kermaisen ja tuoreen perunasalaatin kera – lohi luo täydellisen tasapainon suolaisuudelle.

Ainekset

Annokset
  • 300 g savustettua lohta
  • 500 g keitettyjä perunoita
  • 1 kiinteä omena
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • ½ dl hienonnettua tuoretta tilliä
  • 2 ripausta mustapippuria
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 250 g parsakaalia

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa perunat ja omena paloiksi. Sekoita crème fraîche, tilli, pippuri, suola ja etikka. Sekoita perunat ja omena crème fraîcheen. Jaa parsakaali paloiksi ja keitä kevyesti suolatussa vedessä 3-4 minuuttia. Tarjoile lohi salaatin ja parsakaalin kera.