Lakritsi-valkosuklaakakku

Lakritsi-valkosuklaakakku

Suklaakakkua ei tarvitse aina tehdä tummasta suklaasta, siihen voi käyttää myös kermaista valkosuklaata.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Lakritsi-valkosuklaakakku

Suklaakakkua ei tarvitse aina tehdä tummasta suklaasta, siihen voi käyttää myös kermaista valkosuklaata.

Reseptistä valmistuu 8 annosta

  • 100 g Arla Meijerivoita
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1½ kuppia jauhoja
  • 100 g valkosuklaata
  • 12- 15 suolaista lakritsikarkkia

Koristeluun

  • kookoshiutaleita

Ohjeet

Kuumenna uuni 150 asteeseen. Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita keskenään vaniljasokeri ja jauhot, ja lisää taikinaan. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Kaada suklaa ja voi taikinaan, ja sekoita tasaiseksi. Hienonna lakritsi pieniksi paloiksi ja sekoita ne taikinan joukkoon. Kaada taikina voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun, halkaisijaltaan noin 24 cm, irtopohjavuokaan. Paista uunin keskiosassa 30–40 minuuttia.

Suositellut tuotteet