Lakritsi-vadelmasuklaakakku

Lakritsi-vadelmasuklaakakku

Tämä lakritsi-vadelmasuklaakakku on jokaisen herkuttelijan unelma: taikinassa on mukana vadelmia ja turkinpippurikarkkeja, ja päällä lisää vadelmia!
https://www.arla.fi/reseptit/lakritsi-vadelmasuklaakakku/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 150 asteeseen. Sulata voi kattilassa ja anna sen jäähtyä hieman. Sekoita joukkoon loput ainekset. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun halkaisijaltaan noin 24 cm uuninkestävään vuokaan. Paista kakkua uunin keskiosassa noin 35 minuuttia. Anna jäähtyä. Koristele tuoreilla vadelmilla ja sirottele päälle tomusokeria. Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.
Valmis!

Ainekset

150 g
Kananmunia
2
Sokeria
3 dl
Vaniljasokeria
1 tl
Kaakaota
4 rkl
Vehnäjauhoa
1½ dl
Murskattua turkinpippurikarkkia
8
Pakastevadelmia murskattuna
10
Tarjoiluun
Tuoreita vadelma
Tomusokeri
2 dl
Pehmytjäätelö Vanilja