Lakritsi-vadelmasuklaakakku

Lakritsi-vadelmasuklaakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Tämä lakritsi-vadelmasuklaakakku on jokaisen herkuttelijan unelma: taikinassa on mukana vadelmia ja turkinpippurikarkkeja, ja päällä lisää vadelmia!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 palaa

  • 150 g Arla Meijerivoita sulatettuna Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 4 rkl kaakaota
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 8 murskattua turkinpippurikarkkia
  • 10 kpl pakastevadelmia murskattuna

Tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 150 asteeseen. Sulata voi kattilassa ja anna sen jäähtyä hieman. Sekoita joukkoon loput ainekset. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun halkaisijaltaan noin 24 cm uuninkestävään vuokaan. Paista kakkua uunin keskiosassa noin 35 minuuttia. Anna jäähtyä. Koristele tuoreilla vadelmilla ja sirottele päälle tomusokeria. Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.