Kylmäsavuporo-kantarelli-leivät

Kylmäsavuporo-kantarelli-leivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Herkulliset leivät täynnä kotimaan makuja.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Silppua kylmäsavuporo ja ruohosipuli ranskankerman joukkoon. Jätä muutamia siivuja koristeeksi. Levitä seos leipien päälle. Paista kantarellit voissa pannulla ja mausta suolalla. Asettele kantarellit leivän päälle. Koristele kylmäsavuporosiivuilla ja tuoreella persiljalla. Hyvää ruokahalua!

Vinkki

Reseptin lähetti Tuuli Helsingistä.

Lisää herkullisia ideoita