Kuningatartartaletit

Kuningatartartaletit

Arvioi

(1)

Nämä suloisen piskuiset tarteletit katoavat hetkessä parempiin suihin!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 30 kpl

Leivospohja

Täyte

  • 65 g valkosuklaata
  • 200 g Arla Keittiö mustikka-vaniljarahkaa
  • 30 kpl vadelmia

Tee näin:

Tee näin:

Tee ensin leivospohjat. Yhdistä aineet kulhossa ja sekoita sileäksi. Muotoile palloksi, kääri kelmuun ja laita puoleksi tunniksi jääkaappiin. Painele kylmä taikina leivosvuokiin, joita ei runsaan voin takia tarvitse edes voidella. Paina päälle toinen leivosvuoka, jotta leivospohja pysyy ohuena. Vaihtoehtoisesti voit laittaa taikinan päälle leivinpaperia ja painoksi vaikka papuja. Paista uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Jäähdytä. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita rahkan joukkoon. Ota leivokset pois vuoista. Täytä ne vasta juuri ennen tarjoilua, ettei täyte pehmennä leivospohjia. Laita leivospohjaan valkosuklaista rahkaa ja paina keskelle vadelma.

Vinkki

Reseptin on suunnitellut Sillä Sipuli-blogin Merituuli.