Kirsikkahillo

Kirsikkahillo

Maukas kirsikkahillo syntyy käden käänteessä. Kokeile hilloa vaniljajäätelön kera. Nam!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kirsikkahillo

Maukas kirsikkahillo syntyy käden käänteessä. Kokeile hilloa vaniljajäätelön kera. Nam!

Reseptistä valmistuu 15 dl

  • 2 l kirsikoita
  • ½ dl vettä
  • 6 dl sokeria
  • 3 rkl laimentamatonta sitruunamehua
  • pektiinijauhetta

Ohjeet

Huuhtele marjat ja poista kivet. Lisää marjat, vesi ja sokeri kattilaan. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Sekoita sitruunamehu ja pektiini, pakkauksen ohjeiden mukaan, pieneen määrään hilloa. Lisää seos kattilaan ja keitä vielä 2 minuuttia. Kaada hillo puhtaaseen ja tiiviskantiseen purkkiin. Säilytä hillo viileässä.