Kirsikkahillo

Kirsikkahillo

Arvioi

(0)

Maukas kirsikkahillo syntyy käden käänteessä. Kokeile hilloa vaniljajäätelön kera. Nam!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 15 dl

  • 2 l kirsikoita
  • ½ dl vettä
  • 6 dl sokeria
  • 3 rkl laimentamatonta sitruunamehua
  • pektiinijauhetta

Tee näin:

Tee näin:

Huuhtele marjat ja poista kivet. Lisää marjat, vesi ja sokeri kattilaan. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Sekoita sitruunamehu ja pektiini, pakkauksen ohjeiden mukaan, pieneen määrään hilloa. Lisää seos kattilaan ja keitä vielä 2 minuuttia. Kaada hillo puhtaaseen ja tiiviskantiseen purkkiin. Säilytä hillo viileässä.