Kirsikka-masariinileivokset

Kirsikka-masariinileivokset

Arvioi

(1)

Makeat ja suloisen pinkit kirsikka-masariinileivokset maistuvat kaikenikäisille.

Ainekset

Annokset

Pohja

Täyte

  • 250 g mantelimassaa raastettuna
  • ½ dl sokeria
  • 125 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl kirsikkahilloa tai -marmeladia

Kuorrutus

  • 2 dl tomusokeria
  • 1½ rkl vettä
  • 1 maustemitallinen punaista elintarvikeväriä

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita jauhot, sokeri ja leivinjauhe keskenään. Paloittele voi pieniksi paloiksi ja nypi jauhojen sekaan. Sekoita joukkoon kananmuna ja vatkaa taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pieniin paperi- tai foliovuokiin ja taputtele reunoille. Anna seistä jääkaapissa vähintään 30 minuutin ajan. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita mantelimassa ja sokeri. Lisää voi ja sekoita seos tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon kananmunat, yksi kerrallaan. Lisää lusikallinen kirsikkahilloa jokaisen vuoan pohjalle. Täytä vuoat täytteellä. Paista masariinileivoksia uunin keskiosassa 15-18 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään ja levitä leivosten päälle. Koristele halutessasi kirsikoilla.