Kiivismoothie

Kiivismoothie

15 minuuttia
Herkullinen kiivismoothie sopii niin aamupalaksi kuin välipalaksikin. Veikeiden kiiviviipaleiden ansiosta kiivismoothie sopii myös juhlapöytään!
https://www.arla.fi/reseptit/kiivismoothie/

Tee näin:

Kiivismoothie
  • Kiivismoothie valmistetaan kuorimalla ensin kiivit ja banaani ja leikkaa ne paloiksi. Viipaloi sivuun muutamia erittäin ohuita siivuja kiivistä.
  • Sekoita tehosekoittimella hedelmäpalat, jogurtti ja spirulina-jauhe tasaiseksi seokseksi.
  • Asettele kiiviviipaleet tarjoilulasien reunoja vasten koristeiksi. Kaada kiivismoothie laseihin.
  • Viimeistele kiivismoothie ripottelemalla halutessasi pinnalle spirulinajauhetta.
  • Tarjoile maukas ja näyttävä kiivismoothie heti!
Valmis!

Ainekset

Kiivismoothie
Kiiviä
2
Banaani
½
Arla Luonto+ Vaniljajogurtti, laktoositon 1 kg
1½ dl
Spirulina-jauhetta (luontaistuotemyymälöistä)
½ tl

Kokeile kiivismoothien reseptiä myös juhlapöydän antimeksi

Kiivismoothiemme reseptillä olet valmis sukeltamaan makunautintojen ihastuttavaan maailmaan, joka on täynnä maukkaita elämyksiä. Raikkaan kiivin, kermaisen vaniljaskyrin ja mehevän pakastetun banaanin yhdistelmä tarjoaa rikkaan, samettisen koostumuksen, joka on sekä virkistävä että tyydyttävä. Tämä smoothie on täynnä trooppisia makuja, jotka jättävät sinut kaipaamaan lisää.

Banaani ja kiivi herkullisessa yhdistelmässä

Ota aikaa nauttiaksesi tästä herkullisesta smoothiesta, jossa yhdistyvät kiivi ja banaani. Pakastettujen banaanien luonnollinen makeus täydentää raikkaan kiivin kirpeyttä. Kiivin vihreä väri näyttää upealta sekoittuessaan banaanin keltaisiin sävyihin, mikä tekee kylmästä smoothiesta ehdottoman upean näköisen.

Herkuttele jogurtin kermaisella koostumuksella

Vaniljaskyrin lisääminen tarjoaa unohtumattoman kermaisen koostumuksen, joka saa suusi veden kielelle pelkästään ajatuksesta. Jokainen siemaus tuntuu hieman ylellisemmältä, kun taas vaniljan hienovarainen makeus korostaa banaanin ja kiivin luonnollisia makuja.

Järjestä kiivisiivut koristeelliseen esillepanoon

Mikä tekee tästä smoothiesta niin vaikuttavan ja upean näköisen, ovat tuoreet kiivisiivut, jotka koristelevat lasien sisäpintaa. Kaadettaessa eloisaa keltaista kiivismoothieta, katso kuinka esillepano herää eloon. Tämä järjestely lisää koristeellisen kosketuksen, valmistellen tietä herkullisille mauille, jotka seuraavat. Viimeisenä silauksena pidämme pienen ripauksen upean vihreää spirulinajauhetta päällä!

Valmis kokeilemaan muita hedelmäpohjaisia smoothieita? Meillä on loistava valikoima herkullisia reseptejä, kuten ananassmoothie, mansikka-banaanismoothie tai vaikkapa vesimelonismoothie mansikoilla.

Lisää oma twistisi

Ole luova ja personoi kiivismoothiesi. Tee pikamatka trooppiselle saarelle lisäämällä juomaasi tuoretta ananasta tai mangoa. Molemmat ovat luonnostaan makeita ja täydentävät kiivin kirpeyttä erittäin hyvin. Mango lisää hieman kermaisempaa koostumusta, kun taas ananas tuo mukaan mietoa happamuutta, joka pyöristää kokonaismaun.