Kesäkurpitsapiirakka

Kesäkurpitsapiirakka

Suolainen kesäkurpitsapiirakka on ruokaisa ja herkullinen ruoka, joka sopii kaikkiin tilanteisiin.
Arvioi (5)

Minun arvosanani

Kesäkurpitsapiirakka

Suolainen kesäkurpitsapiirakka on ruokaisa ja herkullinen ruoka, joka sopii kaikkiin tilanteisiin.

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

Ohjeet

Nypi jauho-basilikaseos ja viileä voi murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon vesi. Painele taikina halkaisijaltaan noin 27 cm piirasvuokaan. Valmista täyte. Halkaise ja viipaloi kesäkurpitsa. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna voi pannulla ja paista kesäkurpitsa-valkosipuliseosta, kunnes kosteus on haihtunut. Ota pannu levyltä. Sekoita keskenään täytteen muut ainekset ja lisää lopuksi joukkoon kesäkurpitsa-valkosipuliseos. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Nosta vuoka 200-asteisen uunin alaosaan ja paista 30-40 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja piiraan pinta saanut väriä.

Suositellut tuotteet