Keksikakku

Keksikakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Keksikakku on herkullinen jälkiruoka kahvin kanssa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 viipaletta

  • 150 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 300 g tummaa suklaata
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 rkl piparkakkumaustetta
  • 2 kananmunan keltuaista
  • 20 Marie-keksiä

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi. Paloittele suklaa. Laita suklaapalat voisulaan ja sekoita kunnes suklaa sulaa. Sekoita tomusokeri, piparkakkumauste ja keltuaiset keskenään. Sekoita seos hieman jäähtyneeseen voi-suklaaseokseen. Vuoraa pitkänmallinen, noin 1½ litran vetoinen vuoka kelmulla. Laita pohjalle kerros suklaamassaa. Lado sitten kerroksittain keksejä ja suklaamassaa, jätä suklaakerros päällimmäiseksi. Laita vuoka jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli. Kumoa kakku ja viipaloi terävällä veitsellä.

Lisää herkullisia ideoita