Keksikakku

Keksikakku

Keksikakku on herkullinen jälkiruoka kahvin kanssa.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Keksikakku

Keksikakku on herkullinen jälkiruoka kahvin kanssa.

Reseptistä valmistuu 20 viipaletta

  • 150 g Arla Meijerivoita
  • 300 g tummaa suklaata
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 rkl piparkakkumaustetta
  • 2 kananmunan keltuaista
  • 20 Marie-keksiä

Ohjeet

Sulata voi. Paloittele suklaa. Laita suklaapalat voisulaan ja sekoita kunnes suklaa sulaa. Sekoita tomusokeri, piparkakkumauste ja keltuaiset keskenään. Sekoita seos hieman jäähtyneeseen voi-suklaaseokseen. Vuoraa pitkänmallinen, noin 1½ litran vetoinen vuoka kelmulla. Laita pohjalle kerros suklaamassaa. Lado sitten kerroksittain keksejä ja suklaamassaa, jätä suklaakerros päällimmäiseksi. Laita vuoka jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli. Kumoa kakku ja viipaloi terävällä veitsellä.

Suositellut tuotteet