Keksikakku

Keksikakku

Arvioi

(4)

Keksikakku on herkullinen jälkiruoka kahvin kanssa.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 viipaletta

  • 150 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 300 g tummaa suklaata
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 rkl piparkakkumaustetta
  • 2 kananmunan keltuaista
  • 20 Marie-keksiä

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi. Paloittele suklaa. Laita suklaapalat voisulaan ja sekoita kunnes suklaa sulaa. Sekoita tomusokeri, piparkakkumauste ja keltuaiset keskenään. Sekoita seos hieman jäähtyneeseen voi-suklaaseokseen. Vuoraa pitkänmallinen, noin 1½ litran vetoinen vuoka kelmulla. Laita pohjalle kerros suklaamassaa. Lado sitten kerroksittain keksejä ja suklaamassaa, jätä suklaakerros päällimmäiseksi. Laita vuoka jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli. Kumoa kakku ja viipaloi terävällä veitsellä.