Katkarapubagelit jalapenotuorejuustolla

Katkarapubagelit jalapenotuorejuustolla

15 minuuttia
Meri-Tuuli Väntsin katkarapubagelit syntyvät käden käänteessä ja toimivat niin aamu- ja välipalana kuin lounaanakin. Bageleiden juju on kermainen ja sopivasti tulinen Arla Lempi Jalapeno tuorejuusto. Resepti on tajunnanräjäyttävä makuelämys!
https://www.arla.fi/reseptit/katkarapubagelit-jalapenotuorejuustolla/

Tee näin:

  • Valuta hanasta kulhoon kädenlämpöistä vettä noin 3 dl. Sekoita veteen 2 tl suolaa, kunnes se liukenee. Lisää pakasteravut veteen ja anna rapujen sulaa vedessä muutaman minuutin.
  • Puolita avocado ja poista sen kivi. Kuori ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puolita bagelit, halutessasi paahda kevyesti. Levitä molemmille puolille reilusti Lempi Jalapeno tuorejuustoa.
  • Valuta ravut ja puristele niistä kevyesti ylimääräinen vesi pois. Jaa neljälle bagelille. Asettele päälle avocadoviipaleita ja haluamaasi yrttiä. Paina kansi päälle. Valmis!
Valmis!

Ainekset

Hienoa merisuolaa
2 tl
Pieniä pakastekatkarapuja
200 g
Avokado
1
Bagelia
4
1 prk
Rucola tai muuta yrttiä