Katkarapu-mätihyydyke

Katkarapu-mätihyydyke

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Katkarapu-mätihyydyke sopii niin kesäpöytään kuin joulupöytäänkin. Valmista hyydyke hyvissä ajoin, jotta se ehtii jähmettyä jääkaapissa. Tutustu Arlan reseptiin!

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 500 g Arla Smetana 42%
  • 300 g sulatettuja ja kuivia katkarapuja
  • 100 g kirjolohen tai siian mätiä valutettuna
  • 25 g tilliä
  • 25 g ruohosipulia
  • 1½ liivatelehteä

Tee näin:

Tee näin:

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Sekoita kaikki muut ainekset keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Sulata liivate ja sekoita massaan. Kaada sopiviin tarjoilukippoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Koristele mädillä ja yrteillä ja tarjoile!