Kardemummavohvelit

Kardemummavohvelit

Nämä vohvelit maistuvat ihanalle kardemummalle. Tarjoile hunajan, jogurtin ja pähkinöiden kera - nam!
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Kardemummavohvelit

Nämä vohvelit maistuvat ihanalle kardemummalle. Tarjoile hunajan, jogurtin ja pähkinöiden kera - nam!

Annoslukumäärä

Vohvelitaikina

Lisäksi

  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 4 tl juoksevaa hunajaa
  • 1 dl pähkinöitä, esim. saksanpähkinöitä

Ohjeet

Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, suola, sokeri ja kardemumma kulhossa. Vatkaa maito, rahka, voi ja kananmunat tasaiseksi seokseksi. Sekoita seokset keskenään ja anna taikinan seistä hetki. Kuumenna vohvelirauta. Sivele hieman voita raudan molemmille puolille ennen paistamista. Paista vohvelit kullanruskeiksi. Tarjoiltaessa lusikoi päälle jogurttia, valuta päälle hieman hunajaa ja ripottele pähkinöitä.

Suositellut tuotteet