Kardemummavohvelit

Kardemummavohvelit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Nämä vohvelit maistuvat ihanalle kardemummalle. Tarjoile hunajan, jogurtin ja pähkinöiden kera - nam!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Vohvelitaikina

Lisäksi

  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 4 tl juoksevaa hunajaa
  • 1 dl pähkinöitä, esim. saksanpähkinöitä

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, suola, sokeri ja kardemumma kulhossa. Vatkaa maito, rahka, voi ja kananmunat tasaiseksi seokseksi. Sekoita seokset keskenään ja anna taikinan seistä hetki. Kuumenna vohvelirauta. Sivele hieman voita raudan molemmille puolille ennen paistamista. Paista vohvelit kullanruskeiksi. Tarjoiltaessa lusikoi päälle jogurttia, valuta päälle hieman hunajaa ja ripottele pähkinöitä.