Kardemummakakkuset

Kardemummakakkuset

Arvioi

(1)

Suloiset kardemummakakkuset näyttävät aivan pieniltä lumipalloilta ja lisäksi ne maistuvat taivaallisilta. Nam!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 70 kpl

  • 250 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 375 g vehnäjauhoja (n. 6,5 dl)
  • 150 g tomusokeria (n. 3 dl)
  • ¼ tl suolaa
  • 2 rkl hienoksi raastettua limen kuorta
  • 1 rkl jauhettua kardemummaa
  • 1 rkl jauhettua inkivääriä

Koristeluun

  • tomusokeria

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi pannulla, kunnes se on saanut kullanruskean värin. Sekoita jauhot ja muut ainekset keskenään kulhossa. Kaada voi, ilman saostumista, kulhoon ja sekoita lusikalla, kunnes taikina on murumaista tai kokkareista. Ota lusikallinen taikinaa ja muotoile kakkuset käsin. Ne voivat olla eri muotoisia. Laita pienet leivonnaiset leivinpaperille uunipellille ja paista 200 °C uunin keskiosassa noin 12 minuuttia - yksi levy kerrallaan. Anna jäähtyä ja pyörittele kakkuset tomusokerissa.