Kardemumma-suklaakakku

Kardemumma-suklaakakku

Kardemumma-suklaakakku on juhlava herkku myös arkeen.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Kardemumma-suklaakakku

Kardemumma-suklaakakku on juhlava herkku myös arkeen.

Reseptistä valmistuu 10 annosta

  • 200 g Arla Meijerivoita
  • 100 g tummaa suklaata
  • 100 g maitosuklaata
  • 4 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 tl jauhettua kardemummaa

Tarjoiluun

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi kattilassa. Murra suklaa paloiksi ja anna niiden sulaa voihin samalla sekoittaen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma keskenään. Sekoita munaseokseen voi- ja suklaaseos. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (noin 24 cm halkaisijaltaan). Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Anna seistä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi ja tarjoile kakun kera. Koristele suklaakakku myös mansikoilla!

Suositellut tuotteet