Kardemumma-suklaafondant

Kardemumma-suklaafondant

Tämä suklaafondant eli toisilta nimiltään "lava cake" tai "molten chocolate cake" sisältää ripauksen kardemummaa!
https://www.arla.fi/reseptit/kardemumma-suklaafondant/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja anna jäähtyä hieman. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi sähkövatkaimella. Sekoita munat seokseen yksi kerrallaan. Sekoita mukaan jauhot, kardemumma, suola ja suklaa. Annostele taikina neljään paperiseen tai silikoniseen muffinssivuokaan. Paista kakkuja uunin alaosassa 10 minuuttia; kakkuset saavat luonnollisesti olla keskeltä löysiä. Ota kakut ulos uunista. Irrota kukin fondant varovaisesti vuoista ja kumoa ne tarjoilulautasille. Siivilöi päälle tomusokeria ja kardemummaa. Tarjoile lämpimänä kermavaahdon kera.
Valmis!

Ainekset

Tummaa suklaa
100 g
100 g
Sokeria
½ dl
Kananmunia
3
Jauhoa
½ dl
Jauhettua kardemummaa
1½ tl
Hyppysellinen suolaa
Tarjoiluun
Tomusokeria
1 rkl
Jauhettua kardemumma
½ tl
2 dl