Kanarulla filotaikinasta

Kanarulla filotaikinasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Kanarulla filotaikinassa paistetaan yhdessä sieniseoksen ja créme fraîchen kanssa. Täyteseos rullataan filotaikinaan, ja kanarulla paistetaan rapeaksi uunissa.

Liittyvät reseptit

Ainekset

  • 400 g kanan rintafileetä suikaloituna
  • 1 prk Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 2 sipulia
  • 200 g herkkusieniä
  • 6 arkkia filotaikinaa
  • 150 g Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Paista herkkusieniä paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia, lisää sipuli ja kuullota kypsäksi. Siirrä sienet kulhoon ja paista kanat kullanruskeiksi. Lisää sieniseos ja crème fraiche. Levitä filotaikina-arkki leivinpaperille ja voitele se voisulalla. Laita päälle toinen arkki, voitele ja toista sama kolmannen arkin kanssa. Levitä kanatäyte filotaikinan päälle tasaisesti. Jätä kuitenkin 1/4 yläreunasta tyhjäksi. Rullaa leivinpaperin avulla kuten kääretorttu, ripottele juustoraaste pinnalle ja paista uunissa 10-15 minuuttia kunnes pinta on rapea. Anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa ja tarjoile.

Vinkki

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta