Kanarulla filotaikinasta

Kanarulla filotaikinasta

Kanarulla filotaikinassa paistetaan yhdessä sieniseoksen ja créme fraîchen kanssa. Täyteseos rullataan filotaikinaan, ja kanarulla paistetaan rapeaksi uunissa.
https://www.arla.fi/reseptit/kanarulla-filotaikinasta/

Tee näin:

  • Paista herkkusieniä paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia, lisää sipuli ja kuullota kypsäksi. Siirrä sienet kulhoon ja paista kanat kullanruskeiksi. Lisää sieniseos ja crème fraiche. Levitä filotaikina-arkki leivinpaperille ja voitele se voisulalla. Laita päälle toinen arkki, voitele ja toista sama kolmannen arkin kanssa. Levitä kanatäyte filotaikinan päälle tasaisesti. Jätä kuitenkin 1/4 yläreunasta tyhjäksi. Rullaa leivinpaperin avulla kuten kääretorttu, ripottele juustoraaste pinnalle ja paista uunissa 10-15 minuuttia kunnes pinta on rapea. Anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa ja tarjoile.
Valmis!
Vinkki

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta

Ainekset

Broilerin rintafileetä suikaloituna
400 g
1 prk
Sipuleita
2
Herkkusieniä
200 g
Arkkia filotaikina
6
150 g
Rypsiöljyä
1 rkl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria