Kanarulla filotaikinasta

Kanarulla filotaikinasta

Metsänvartija paistaa kanansa yhdessä sieniseoksen ja herkkukerman, crème fraîche herkkutatti-timjamin kanssa. Seos kääritään rullalle ja kanarulla paistetaan rapeaksi uunissa. Metsäinen sieniretki on valmis.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kanarulla filotaikinasta

Metsänvartija paistaa kanansa yhdessä sieniseoksen ja herkkukerman, crème fraîche herkkutatti-timjamin kanssa. Seos kääritään rullalle ja kanarulla paistetaan rapeaksi uunissa. Metsäinen sieniretki on valmis.

  • 400 g kanan rintafileetä suikaloituna
  • 1 prk Arla Lempi Crème fraîchea
  • 2 sipulia
  • 200 g herkkusieniä
  • 6 arkkia filotaikinaa
  • 150 g Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Paista herkkusieniä paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia, lisää sipuli ja kuullota kypsäksi. Siirrä sienet kulhoon ja paista kanat kullanruskeiksi. Lisää sieniseos ja crème fraiche. Levitä filotaikina-arkki leivinpaperille ja voitele se voisulalla. Laita päälle toinen arkki, voitele ja toista sama kolmannen arkin kanssa. Levitä kanatäyte filotaikinan päälle tasaisesti. Jätä kuitenkin 1/4 yläreunasta tyhjäksi. Rullaa leivinpaperin avulla kuten kääretorttu, ripottele juustoraaste pinnalle ja paista uunissa 10-15 minuuttia kunnes pinta on rapea. Anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa ja tarjoile.

Vinkit

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta

Suositellut tuotteet