Kanarulla filotaikinasta

Kanarulla filotaikinasta

Metsänvartija paistaa kanansa yhdessä sieniseoksen ja herkkukerman, crème fraîche herkkutatti-timjamin kanssa. Seos kääritään rullalle ja kanarulla paistetaan rapeaksi uunissa. Metsäinen sieniretki on valmis.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kanarulla filotaikinasta

Metsänvartija paistaa kanansa yhdessä sieniseoksen ja herkkukerman, crème fraîche herkkutatti-timjamin kanssa. Seos kääritään rullalle ja kanarulla paistetaan rapeaksi uunissa. Metsäinen sieniretki on valmis.

Ohjeet

Paista herkkusieniä paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia, lisää sipuli ja kuullota kypsäksi. Siirrä sienet kulhoon ja paista kanat kullanruskeiksi. Lisää sieniseos ja crème fraiche. Levitä filotaikina-arkki leivinpaperille ja voitele se voisulalla. Laita päälle toinen arkki, voitele ja toista sama kolmannen arkin kanssa. Levitä kanatäyte filotaikinan päälle tasaisesti. Jätä kuitenkin 1/4 yläreunasta tyhjäksi. Rullaa leivinpaperin avulla kuten kääretorttu, ripottele juustoraaste pinnalle ja paista uunissa 10-15 minuuttia kunnes pinta on rapea. Anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa ja tarjoile.

Vinkit

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta

Suositellut tuotteet