Kanarulla filotaikinasta - Reseptit - Arla
Kanarulla filotaikinasta

Kanarulla filotaikinasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Kanarulla filotaikinassa paistetaan yhdessä sieniseoksen ja créme fraîchen kanssa. Täyteseos rullataan filotaikinaan, ja kanarulla paistetaan rapeaksi uunissa.

Liittyvät reseptit

Ainekset

  • 400 g kanan rintafileetä suikaloituna
  • 1 prk Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 2 sipulia
  • 200 g herkkusieniä
  • 6 arkkia filotaikinaa
  • 150 g Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Paista herkkusieniä paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia, lisää sipuli ja kuullota kypsäksi. Siirrä sienet kulhoon ja paista kanat kullanruskeiksi. Lisää sieniseos ja crème fraiche. Levitä filotaikina-arkki leivinpaperille ja voitele se voisulalla. Laita päälle toinen arkki, voitele ja toista sama kolmannen arkin kanssa. Levitä kanatäyte filotaikinan päälle tasaisesti. Jätä kuitenkin 1/4 yläreunasta tyhjäksi. Rullaa leivinpaperin avulla kuten kääretorttu, ripottele juustoraaste pinnalle ja paista uunissa 10-15 minuuttia kunnes pinta on rapea. Anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa ja tarjoile.

Vinkki

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta