Kanakepakot

Kanakepakot

Juuri sopivan tuliset kanakepakot maustetaan currylla ja chilillä. Kanakepakot maistuvat kaiken ikäisille ja ovat sekä arkeen että juhliin sopiva tarjottava.
https://www.arla.fi/reseptit/kanakepakot/

Tee näin:

  • Halkaise ja huuhtele purjo. Silppua purjo hienoksi, raasta bataatti ja hienonna korianteri. Sekoita kulhossa korppujauho, ruokakerma, jauheliha ja suola. Lisää joukkoon silputtu purjo, korianteri sekä bataattiraaste ja sekoita tasaiseksi. Anna massan turvota ja maustua jääkaapissa 15–20 minuuttia. Muotoile taikinasta kepakkoja tai vaikkapa jauhelihapihvejä. Paista kepakot kypsiksi uunissa tai pannulla voi-öljyseoksessa. Tökkää kepakot halutessasi puisiin, liotettuihin varrastikkuihin ja dippaa täyteläiseen ranskankermaan.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Cm:n pala purjoa
noin 5
Bataatti
100 g
Hienotteua korianteria
dl
Korppujauhoa
1 dl
1 prk
Broilerin jauhelihaa
400 g
Ripaus suolaa