Kanakepakot

Kanakepakot

Kanakepakot maistuvat kaiken ikäisille! Juuri sopivan tuliset broilerikebakot maustetaan omenalla, curryllä ja chilillä. Herkku sopii sekä arkeen että juhlien naposteluihin!
Arvioi (6)

Minun arvosanani

Kanakepakot

Kanakepakot maistuvat kaiken ikäisille! Juuri sopivan tuliset broilerikebakot maustetaan omenalla, curryllä ja chilillä. Herkku sopii sekä arkeen että juhlien naposteluihin!

Annoslukumäärä

Ainekset

Lisäksi

Ohjeet

Halkaise ja huuhtele purjo. Silppua purjo hienoksi, raasta bataatti ja hienonna korianteri. Sekoita kulhossa korppujauho, ruokakerma, jauheliha ja suola. Lisää joukkoon silputtu purjo, korianteri sekä bataattiraaste ja sekoita tasaiseksi. Anna massan turvota ja maustua jääkaapissa 15–20 minuuttia. Muotoile taikinasta kepakkoja tai vaikkapa jauhelihapihvejä. Paista kepakot kypsiksi uunissa tai pannulla voi-öljyseoksessa. Tökkää kepakot halutessasi puisiin, liotettuihin varrastikkuihin ja dippaa täyteläiseen ranskankermaan.

Suositellut tuotteet