Kanakepakot

Kanakepakot

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(9)

Juuri sopivan tuliset kanakepakot maustetaan currylla ja chilillä. Kanakepakot maistuvat kaiken ikäisille ja ovat sekä arkeen että juhliin sopiva tarjottava.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Lisäksi

Tee näin:

Tee näin:

Halkaise ja huuhtele purjo. Silppua purjo hienoksi, raasta bataatti ja hienonna korianteri. Sekoita kulhossa korppujauho, ruokakerma, jauheliha ja suola. Lisää joukkoon silputtu purjo, korianteri sekä bataattiraaste ja sekoita tasaiseksi. Anna massan turvota ja maustua jääkaapissa 15–20 minuuttia. Muotoile taikinasta kepakkoja tai vaikkapa jauhelihapihvejä. Paista kepakot kypsiksi uunissa tai pannulla voi-öljyseoksessa. Tökkää kepakot halutessasi puisiin, liotettuihin varrastikkuihin ja dippaa täyteläiseen ranskankermaan.