Kanaa kookoskastikkeessa

Kanaa kookoskastikkeessa

Kanaa kookoskastikkeessa tuo thaimaalaisen keittiön vivahteen arjen keskelle.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kanaa kookoskastikkeessa

Kanaa kookoskastikkeessa tuo thaimaalaisen keittiön vivahteen arjen keskelle.

Annoslukumäärä
  • 25 g Arla Meijerivoita
  • 4 broilerinfileetä, noin 500g
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • ½ rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 1½ dl kevyt kookosmaitoa
  • 2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2 tl sitruunaruohoa silputtuna
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 300 g täysjyvänuudeleita
  • 2¼ l vettä
  • 2¼ tl suolaa
  • 200 g parsaa paloiteltuna
  • 200 g romanesco-kaalin nuppuja
  • ½ kurkku viipaleina
  • 2 rkl soijakastiketta

Tarjoiluun

  • soijakastiketta

Ohjeet

Sulata voi pannulla. Ruskista broilerifileiden pinta ja kypsennä tasaisella lämmöllä noin 8 minuuttia välillä käännellen. Mausta suolalla ja pippurilla ja nosta fileet pois pannulta. Peitä foliolla, että liha ei jäähdy. Sekoita jauhot ja 1 rkl jogurttia suurusteeksi. Sekoita loput jogurtista kookosmaidon, inkiväärin ja mausteiden kanssa ja kaada seos pannulle. Kuumenna tasaisella lämmöllä noin 5 minuuttia. Kiehauta suolalla maustettu vesi kattilassa. Keitä nuudeleita välillä sekoittaen noin 3 minuuttia. Lisää parsapalat ja kaalin nuput ja keitä vielä minuutti. Kaada nuudelit lävikköön ja valuta. Kumoa takaisin kattilaan, lisää kurkkuviipaleet ja mausta soijakastikkeella. Sekoita hyvin ja siirrä nuudelit tarjoilukulhoon. Tarjoa heti broilerifileiden ja kookoskastikkeen kera.

Suositellut tuotteet