Kalkkunavoileipä

Kalkkunavoileipä

Arvioi

(0)

Nämä kalkkunaleivät syntyvät käden käänteessä. Valmista välipalaksi tai vaikkapa töihin evääksi!

Ainekset

Annokset
  • 200 g Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • 50 g savustettua kalkkunanrintaa kuutioituna
  • ¼ tl suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • 8 viipaletta täysjyväleipää

Tee näin:

Tee näin:

Kalkkunaleikkeet: Leikkaa kalkkunaleikkeiden pintaan terävällä veitsellä kevyet viillot ja käännä ne jauhoissa, johon on lisätty suola ja pippuri. Paista voissa kullanruskeaksi pannulla ja ruskista leikkeitä molemmin puolin. Purista puolikas sitruuna kevyesti jokaiselle leikkeelle. Aseta sitruunanpuolikkaat leikattu pinta alaspäin leikkeiden päälle. Paista miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Nosta sitruunat ja käännä leikkeitä. Paista vielä, sitruunat edelleen leikkeiden päällä, noin 3 minuuttia. Herkkusienikastike: Ota leikkeet pannulta ja pidä lämpimänä tarjoiluvadilla esimerkiksi folion avulla. Sekoita sieniä pannulla ja paista korkealla lämmöllä noin 2 minuuttia. Lisää liemi, kerma ja pippuri. Kypsennä kastiketta noin 2 minuuttia. Poista pannu liedeltä ja ripottele sekaan kastikesuuruste koko ajan sekoittaen. Kypsennä noin 1 minuutti ja mausta maun mukaan.