Juustoleipä

Juustoleipä

Hyvältä tuoksuva, mehukas ja kevyesti paistettu juustoleipä. Leikkaa se isoiksi paloiksi ja tarjoile sillin tai keiton kanssa
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Juustoleipä

Hyvältä tuoksuva, mehukas ja kevyesti paistettu juustoleipä. Leikkaa se isoiksi paloiksi ja tarjoile sillin tai keiton kanssa

Reseptistä valmistuu 1 kpl

Ohjeet

Murenna hiiva kulhoon ja kaada päälle kädenlämpöinen vesi. Sekoita, kunnes hiiva liukenee. Lisää voi, rahka, suola, tillinsiemenet, grahamjauhot ja spelttijauhot. Työstä voimakkaasti tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan nousta pyyhkeen alla noin 45 minuuttia. Leikkaa juusto kuutioiksi. Kuumenna uuni 200 °C:een. Nosta taikina voidellulle uunipellille ja levitä se kattamaan koko pelti. Paina juustoa taikinaan ja anna sen nousta peitettynä noin 30 minuuttia. Paina juustoa vielä ennen paistamista. Paista uunin keskiosassa noin 35 minuuttia. Anna leivän jäähtyä ritilällä. Leikkaa paloiksi, levitä hieman tuoretta tilliä leivän päälle ennen tarjoilua.

Suositellut tuotteet