Juustoinen merenherkkupiirakka

Juustoinen merenherkkupiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Juustoinen merenherkkupiirakka sopii tarjottavaksi hyvin vaikkapa illanviettoon.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Pohja

Täyte

  • 1 purjo
  • 2 rkl Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 200 g pakastekatkarapu-sinisimpukkasekoitusta sulatettuna
  • 120 g Arla Lempi Smetanaa
  • 1 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 3 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • ½ dl tilliä hienonnettuna
  • 150 g Arla Emmental juustoa raastettuna

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni kuumenemaan 200-asteiseksi. Valmista pohja. Nypi voihin jauhot ja lisää lopuksi kylmä vesi. Taputtele taikina halkaisijaltaan 24-27 sentin piirasvuokaan. Pane vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi. Pese purjo ja leikkaa vaalea osa ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna rasva pannulla ja paista purjoviipaleet pehmeiksi. Valuta katkarapu-simpukkasekoitus. Perkaa simpukoista "parrat". Levitä sekoitus piirasvuokaan. Sekoita kulhossa smetana, maito, munat, mausteet, 2/3 juustoraasteesta ja tilli. Kaada seos vuokaan ja tasoittele täytettä. Lisää päälle loppu juustoraaste ja nosta piirakka uuniin. Kypsennä noin 30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut riittävästi väriä.

Lisää herkullisia ideoita