Juustogratinoidut hummerit

Juustogratinoidut hummerit

Juustogratinoidut hummerit ovat näyttävää ja herkullista tarjottavaa juhlissa

Tee näin:

  • Puolita hummerit, poista liha ja leikkaa se palasiksi. Halkaiset tomaatit. Sekoita hummerin liha, tomaatit, sulatettu voi, valkosipuli, rakuuna, mäti ja 1 dl juustoraastetta. Laita seos takaisin hummerin kuoriin. Voit valmistella hummerit tähän saakka etukäteen. Juuri ennen tarjoilua: kuumenna uuni grillilämmöllä 250-asteiseksi. Laita hummerin puolikkaat pellille, ripottele päälle loppu juustoraaste ja gratinoi uunin yläosassa 10 minuuttia kunnes ne saavat kauniin värin. Tarjoile lämpiminä.
Valmis!

Ainekset

Hummeri
2
Kirsikkatomaatteja
6
2 rkl
Valkosipulinkynttä puserrettu
2
Hienonnettua rakuunaa
2 rkl
Mätiä
80 g
Castello® Daringly Different Monastery -juustoa raasteena
1½ dl