Juustoa ja melonisalsaa

Juustoa ja melonisalsaa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Helppo ja herkullinen valmistettava. Juusto ja melonisalsa sopii esimerkiksi alkupalaksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 150 g Arla Apetina juustoa esim. Queso Frescoa
  • 50 g rucolaa

Melonisalsa

  • 300 g vesimelonia
  • pala kurkkua (n. 10 cm)
  • 1 salaattisipuli
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl sambal oelekia
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Kuori meloni ja kurkku, poista molemmista siemenet. Pilko pieniksi kuutioiksi ja suikaloi salaattisipuli. Sekoita salsan ainekset keskenään. Viipaloi juusto. Jaa rucola annoslautasille. Lisää päälle juustoviipaleet ja melonisalsa. Rouhi pinnalle mustapippuria.

Lisää herkullisia ideoita