Juusto-couscoussalaatti

Juusto-couscoussalaatti

Raikas ja maukas juusto-couscoussalaatti on salaatti joka sopii arkeen ja juhlaan. Tutustu reseptiin!

Tee näin:

  • Kiehauta liemi kattilassa ja mausta se kurkumalla. Ota kattila levyltä. Mittaa couscous liemen joukkoon, sekoita ja peitä kattila kannella. Anna couscousin vetäytyä pakkauksen ohjeen mukainen aika. Pöyhi couscous sitten haarukalla irtonaiseksi. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa yrttisuolalla. Pese ja lohko omenat ja kuutioi kurkku. Lohko tomaatit ja poista veitsellä siemenet. Kuori, halkaise ja viipaloi punasipuli. Kerrostele ainekset Apetina-juuston, oliivien ja valkosipulin kanssa. Kostuta salaatti Apetinan marinointikastikkeella. Pese sitruuna ja leikkaa lohkoiksi tarjoilua varten. Koristele salaatti mintunlehdillä ja rucolalla.
Valmis!
Vinkki

Tarjoa halutessasi salaatin kanssa Arla Ingman Luonnonjogurttia.

Ainekset

Voimakasta kasvisfondi / kanalientä kuutioista tai fondista
4 dl
Kurkumaa
1 rkl
Täysjyväcouscousia
4 dl
Makeaa omenoita
2
Kurkku
½
Kypsää tomaatteja
3
Punasipuli
1
2 prk
Sitruuna
1
Muutamia mintunlehtiä
Ruukku rucola
1