Juusto-couscoussalaatti

Juusto-couscoussalaatti

Raikas ja maukas salaatti, joka sopii arkeen ja juhlaan.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Juusto-couscoussalaatti

Raikas ja maukas salaatti, joka sopii arkeen ja juhlaan.

Annoslukumäärä
  • 4 dl voimakasta kasvislientä / kanalientä kuutioista tai fondista
  • 1 rkl kurkumaa
  • 4 dl täysjyväcouscousia
  • 2 makeaa luomuomenaa
  • ½ kurkkua
  • 3 kypsää tomaattia
  • 1 punasipuli
  • 2 prk Arla Apetina Snack vihreät oliivit ja valkosipuli
  • 1 sitruuna
  • muutamia mintunlehtiä
  • 1 ruukku rucolaa

Ohjeet

Kiehauta liemi kattilassa ja mausta se kurkumalla. Ota kattila levyltä. Mittaa couscous liemen joukkoon, sekoita ja peitä kattila kannella. Anna couscousin vetäytyä pakkauksen ohjeen mukainen aika. Pöyhi couscous sitten haarukalla irtonaiseksi. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa yrttisuolalla. Pese ja lohko omenat ja kuutioi kurkku. Lohko tomaatit ja poista veitsellä siemenet. Kuori, halkaise ja viipaloi punasipuli. Kerrostele ainekset Apetina-juuston, oliivien ja valkosipulin kanssa. Kostuta salaatti Apetinan marinointikastikkeella. Pese sitruuna ja leikkaa lohkoiksi tarjoilua varten. Koristele salaatti mintunlehdillä ja rucolalla. Vinkki! Tarjoa halutessasi salaatin kanssa Arla Ingman Luonnonjogurttia.