Juhlava juustokakku

Juhlava juustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(10)

Juhlava juustokakku syntyy pipareista, täyteläisestä kermasta ja raikkaasta tuorejuustosta ilman paistamista. Sinihomejuusto tuo juustokakun makuun särmää.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta

Pohja

Täyte

  • 3 dl Arla Kuohukermaa laktoositon
  • 3 kananmunan keltuaista
  • 200 g Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa laktoositon
  • ½ dl tomusokeria
  • 1 kananmunan valkuainen
  • 150 g Castello Blue Sinihomejuustoa murua

Koristelu

  • 2 kiinteää päärynää
  • 100 g hasselpähkinöitä
  • ½ dl tummaa balsamicoa kastiketta

Tee näin:

Tee näin:

Pohja

Hienonna keksit muruiksi. Sulata voi ja sekoita keksimurujen joukkoon. Painele taikina irtoreunaiseen kakkuvuokaan (Ø n. 20 cm). Laita kylmään noin puoleksi tunniksi.

Täyte

Vatkaa kerma kevyesti, sekoita joukkoon munankeltuaiset, tuorejuusto ja tomusokeri. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi ja lisää sen joukkoon sinihomejuustomurut. Sekoita kermaseos ja valkuaisseos keskenään. Nostele seos vuokaan pohjan päälle ja laita pakastimeen ainakin kuudeksi tunniksi.

Koristelu

Raasta tai suikaloi päärynä ohuen ohuiksi suikaleiksi. Paahda hasselpähkinöitä kuivalla ja kuumalla pannulla. Nosta kakku pakastimesta jääkaappiin noin tunniksi. Koristele päärynäsuikaleilla ja paahdetuilla pähkinöillä sekä balsamicokastikkeella.

Lisää herkullisia ideoita