Jouluiset sahramipäärynät

Jouluiset sahramipäärynät

Jouluiset sahramipäärynät ovat niin herkullisia, että vievät kielen mennessään.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Jouluiset sahramipäärynät

Jouluiset sahramipäärynät ovat niin herkullisia, että vievät kielen mennessään.

Reseptistä valmistuu 15 annosta

  • 15 kiinteitä, pienempiä päärynää (n. 1,5 kg)

Liemi

  • 1 l vettä
  • 8 dl sokeria, 700 g
  • ½ g sahramia
  • 2 kanelitankoa
  • 2 kuivattua palaa inkivääriä
  • ⅓ tl kardemummansiemeniä

Tarjoiluun

Ohjeet

Kiehauta liemi kattilassa ja nosta kattila levyltä. Kuori päärynät ja jätä kannat paikalleen. Nosta päärynät liemen joukkoon. Keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Laita päärynät lasipurkkiin ja kaada liemi päälle. Anna maustua jääkapissa vähintään yksi vuorokausi ennen tarjoilua. Tarjoa vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.

Suositellut tuotteet