Jouluinen pannacotta

Jouluinen pannacotta

Perinteinen italialainen panna cotta -jälkiruoka saa tässä reseptissä herkullisen, jouluisen maun.

Tee näin:

  • Kaada kattilaan kerma ja lisää sokeri ja mausteet. Kiehauta, nosta levyltä ja sekoita sokeri sulaksi. Laita liivatelehdet kylmään veteen 5 minuutiksi. Nosta liivate vedestä, laita se kerman sekaan ja anna sulaa. Siivilöi kermaseos kulhoon. Sekoita kermasekoitus ja jogurtti. Annostele pannacotta 10 pieneen lasiin. Sen jälkeen laita lasit jääkaappiin jäähtymään vähintään 3 tunniksi. Kiehauta glögi ja sokeri kattilassa, noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon marjat ja anna jäähtyä. Laita juuri ennen tarjoilua laseihin hieman puolukoita ja kaada päälle vähän glögisiirappia.
Valmis!

Ainekset

1½ dl
Sokeria
¾ dl
Kanelitanko
1
Pieni pala tähtianis
1
Vaniljatangon siemenet
½
Liivatelehteä
2
Arla Ingman Luonnonjogurttia
3 dl
Pinnalle
Glögi
3 dl
Sokeria
3 rkl
Puolukoita
n. 1 dl