Jouluinen pannacotta

Jouluinen pannacotta

Perinteinen italialainen panna cotta -jälkiruoka saa tässä reseptissä herkullisen, jouluisen maun.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Jouluinen pannacotta

Perinteinen italialainen panna cotta -jälkiruoka saa tässä reseptissä herkullisen, jouluisen maun.

Annoslukumäärä
  • 1½ dl Arla kuohukermaa
  • ¾ dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 1 pieni pala tähtianista
  • ½ vaniljatangon siemenet
  • 2 liivatelehteä
  • 3 dl Ingman luonnonjogurttia

Pinnalle

  • 3 dl glögiä
  • 3 rkl sokeria
  • n. 1 dl puolukoita

Ohjeet

Kaada kattilaan kerma ja lisää sokeri ja mausteet. Kiehauta, nosta levyltä ja sekoita sokeri sulaksi. Laita liivatelehdet kylmään veteen 5 minuutiksi. Nosta liivate vedestä, laita se kerman sekaan ja anna sulaa. Siivilöi kermaseos kulhoon. Sekoita kermasekoitus ja jogurtti. Annostele pannacotta 10 pieneen lasiin. Sen jälkeen laita lasit jääkaappiin jäähtymään vähintään 3 tunniksi. Kiehauta glögi ja sokeri kattilassa, noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon marjat ja anna jäähtyä. Laita juuri ennen tarjoilua laseihin hieman puolukoita ja kaada päälle vähän glögisiirappia.

Suositellut tuotteet