Jogurttinen lihamarinadi

Jogurttinen lihamarinadi

4 tuntia
Jogurtti on taianomainen marinadeissa! Jogurtin hapokkuus mureuttaa lihan ja koostumus pitää mausteet lihan pinnassa. Grillissä Meri-Tuuli Väntsin reseptillä jogurttinen marinadi paahtuu lihan pintaan ja saat erityisen mehukkaita vartaita.
https://www.arla.fi/reseptit/jogurttinen-lihamarinadi/

Tee näin:

  • Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kääntele kanapalat marinadissa.
  • Anna marinoitua vähintään 4 tuntia – mielellään yön yli.
Valmis!

Ainekset

3 rkl
Jauhettua jeera
3 tl
Kurkumaa
1 tl
Chilihiutaleita
1 tl
Suolaa
2 tl
Raastettu valkosipulinkynsi
1
Kanoja paistileikkeitä, paloiteltuna
600 g