Jogurtti-Panna Cotta ja Mansikkaa

Jogurtti-Panna Cotta ja Mansikkaa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Hurmaa kermalla ja jogurtilla ja valmista jogurtti-panna cotta. Jogurtti-panna cotta saa reseptissä kumppanikseen raikkaan mansikkakastikkeen. Jos viimeistelet panna cotan vielä tuoreilla mansikoilla, on ihanan kesäinen jälkiruoka valmis tarjoiltavaksi ja sulattaa varmasti mansikan ystävien sydämet!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 annosta

Ainekset

Mansikkakastike

  • 500 g kotimaisia pakastemansikoita
  • 50 g sokeria

Koristeluun

  • 500 g mansikoita

Tee näin:

Tee näin:

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää sokeri ja vanilja. Sulata liotetut liivatteet kuumaan kermaan. Anna kerman jäähtyä hieman, lisää jogurtti ja sekoita hyvin. Jaa jäähtynyt seos 20 annoslasiin ja laita kylmään jähmettymään. Sulata mansikat ja sokeri vesihauteessa ja soseuta. Kaada mansikkakastiketta panna cottien päälle ja koristele tuoreilla marjoilla.