Jogurttipannacotta ja mansikkaa

Jogurttipannacotta ja mansikkaa

Juhliin sopiva jogurttipannacotta hurmaa varmasti juhannusvieraat. Tämä jälkiruoka valmistuu helposti kermasta ja jogurtista. Mansikkakastike kruunaa annokset!

Tee näin:

  • Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää sokeri ja vanilja. Sulata liotetut liivatteet kuumaan kermaan. Anna kerman jäähtyä hieman, lisää jogurtti ja sekoita hyvin. Jaa jäähtynyt seos 20 annoslasiin ja laita kylmään jähmettymään. Sulata mansikat ja sokeri vesihauteessa ja soseuta. Kaada mansikkakastiketta panna cottien päälle ja koristele tuoreilla marjoilla.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
1½ l
1½ l
Sokeria
300 g
Vaniljatanko
1
Isoa liivatelehteä
12
Mansikkakastike
Kotimaisia pakastemansikoita
500 g
Sokeria
50 g
Koristeluun
Mansikoita
500 g