Italialainen Tiramisu

Italialainen Tiramisu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Perinteinen italialainen tiramisu, valmistuu tällä ohjeella käden käänteessä. Kokeile herkullista reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

  • 6 Savoiardi-keksiä
  • ¾ dl vahvaa kahvia
  • 1 rkl likööriä tai konjakkia
  • 1 kananmuna
  • ¾ dl sokeria
  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1½ dl maustamatonta tuorejuustoa

Koristeluun

  • siivilöityä, sokeroimatonta kaakaojauhetta

Tee näin:

Tee näin:

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja nostele kermaan mukaan tuorejuusto ja munavaahto.
  2. Jaa keksit paloiksi ja laita pohjalle 4 lasillista. Yhdistä kahvi ja likööri tai konjakkia.
  3. Kasta Savoiardi-keksit kahvi-konjakkiseokseen yksi kerrallaan ja asettele niitä kolme kappaletta riviin tarjoilulautaselle. Lusikoi päälle puolet juustoseoksesta.
  4. Kasta loput kolme keksiä kahviseokseen ja nostele juustoseoksen päälle. Levitä lopuksi loput juustoseoksesta päälle.
  5. Anna tiramisun seistä jääkaapissa ennen tarjoilua ainakin tunnin ajan. Siivilöi ennen tarjoilua tiramisun päälle kaakaojauhetta.

Katso myös nämä