Italialainen Tiramisu

Italialainen Tiramisu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Perinteinen italialainen jälkiruoka, Tiramisu, valmistuu tällä ohjeella käden käänteessä.

Liittyvät reseptit

Ainekset

  • 6 Savoiardi-keksiä
  • ¾ dl vahvaa kahvia
  • 1 rkl likööriä tai konjakkia
  • 1 kananmuna
  • ¾ dl sokeria
  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1½ dl Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa

Koristeluun

  • siivilöityä, sokeroimatonta kaakaojauhetta

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja nostele kermaan mukaan tuorejuusto ja munavaahto. Jaa keksit paloiksi ja laita pohjalle 4 lasillista. Yhdistä kahvi ja likööri tai konjakkia. Kasta Savoiardi-keksit kahvi-konjakkiseokseen yksi kerrallaan ja asettele niitä kolme kappaletta riviin tarjoilulautaselle. Lusikoi päälle puolet juustoseoksesta. Kasta loput kolme keksiä kahviseokseen ja nostele juustoseoksen päälle. Levitä lopuksi loput juustoseoksesta päälle. Anna seistä jääkaapissa ennen tarjoilua ainakin tunnin. Siivilöi ennen tarjoilua tiramisun päälle kaakaojauhetta.