Vinkki! Hedelmäkakku voi seistä peitettynä jääkaapissa noin 1 kuukauden.
50 g | |
Karkeaksi hienonnettuja, kuorittuja manteleita
|
200 g |
Karkeaksi hienonnettuja, kuivattuja taateleita
|
150 g |
Karkeaksi hienonnettuja kuivattuja aprikooseja
|
150 g |
Kuivattuja karpaloita
|
100 g |
Karkeaksi hienonnettuja saksanpähkinöitä
|
100 g |
Vehnäjauhoja (n. 1 dl)
|
60 g |
Jauhettua kanelia
|
¾ tl |
Raastettua muskottipähkinää
|
½ tl |
Jauhettua korianteria
|
¼ tl |
Jauhettua mausteneilikkaa
|
¼ tl |
Hunajaa (n. 1 dl)
|
125 g |
Tomusokeria (n. 2,5 dl)
|
125 g |