Inkiväärikakku

Inkiväärikakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Maukas inkiväärikakku tuorejuustokuorrutteella sopii tarjoiltavaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Taikina

  • 200 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 200 g sokeria (n. 2,25 dl)
  • 4 kananmunaa
  • 200 g vehnäjauhoja (n. 3,5 dl)
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 4 tl inkiväärijauhetta

Tuorejuustokuorrute

  • 150 g Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa
  • 150 g tomusokeria
  • 2 tl inkiväärijauhetta

Tee näin:

Tee näin:

Taikina: Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksi kerrallaan. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja inkivääri ja sekoita taikinaksi. Paista kakku pienessä vuoassa, jossa on korkeat, suorat reunat, 175 °C uunin keskitasossa noin 50 minuuttia. Kokeile hammastikulla onko kakkupohja valmis. Tuorejuustokuorrute: Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri keskenään, ja mausta inkiväärillä. Levitä kuorrute kylmän kakun päälle paksuksi kerrokseksi ja tee sen pintaan haarukalla aaltokuvioita. Leikkaa kakku neliöiksi, kun kuorrute on jähmettynyt.

Lisää herkullisia ideoita