Inkiväärikakku

Inkiväärikakku

Maukas inkiväärikakku tuorejuustokuorrutteella sopii tarjoiltavaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Kokeile jo tänään!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Inkiväärikakku

Maukas inkiväärikakku tuorejuustokuorrutteella sopii tarjoiltavaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Kokeile jo tänään!

Annoslukumäärä

Taikina

  • 200 g Arla Meijerivoita
  • 200 g sokeria (n. 2,25 dl)
  • 4 kananmunaa
  • 200 g vehnäjauhoja (n. 3,5 dl)
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 4 tl inkiväärijauhetta

Tuorejuustokuorrute

Ohjeet

Taikina: Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksi kerrallaan. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja inkivääri ja sekoita taikinaksi. Paista kakku pienessä vuoassa, jossa on korkeat, suorat reunat, 175 °C uunin keskitasossa noin 50 minuuttia. Kokeile hammastikulla onko kakkupohja valmis. Tuorejuustokuorrute: Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri keskenään, ja mausta inkiväärillä. Levitä kuorrute kylmän kakun päälle paksuksi kerrokseksi ja tee sen pintaan haarukalla aaltokuvioita. Leikkaa jäätynyt kakku neliöiksi.

Suositellut tuotteet