
Hyydytetty voileipäkakku
Brunssi
Välipala
•
Perinteisen voileipäkakun tilalle sopii hyvin hyydytetty versio. Erilaisilla yrteillä ja vihanneksilla koristelemalla kakusta saa näyttävän näköisen!

Tee näin:
Vinkki
Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.
Ainekset
Pohja
Ruishapankorppuja
|
150 g |
---|---|
75 g | |
1 dl |
Täyte
Kuohukermaa
|
2 dl |
---|---|
Maustamatonta tuorejuustoa
|
400 g |
Kinkkua
|
300 g |
Ruukku ruohosipuli
|
1 |
Paprika
|
1 |
Maustekurkkua
|
2 |
½ dl | |
Liivatelehteä
|
5 |
Rouhittua mustapippuria
|
2 tl |