Hillitön Vappumenu

Hillitön Vappumenu

Hillitön Vappumenu herkkuja vaivatta joka makuun.
https://www.arla.fi/reseptit/hilliton-vappumenu/

Tee näin:

HULVATTOMAT COCTAIL-TIKUT:
  • Lasten kestosuosikki on hervottoman helppo ja herkullinen eväs vapunviettoon. Maistuu myös aikuisille! Kuutioi juusto, paprikat, lihapullat, kirsikkatomaatit ja maustekurkut. Napsi puolet juustosta parempiin suihin valmistuksen lomassa. Kokoa cocktail-tikkuihin erilaisia yhdistelmiä. Nauti siman kanssa, serpentiinit kaulassa ja hymy huulilla.
SIMPPELI BAGUETTE:
  • Hillitön Gouda on päräyttävimmillään tuoreen leivän kanssa nautittuna. Keep it simppeli. Nappaa juustohöylä kainaloon ja suuntaa kohti piknikvilttiä iloisesti vihellellen.
NAURETTAVAT NAKKIPIILOT:
  • Tylsä perinteinen voisarvi tuunataan vapun kunniaksi nakilla ja Hillitön Gouda-juustolla. Varma nakki vappupöytään! Raasta juusto. Laita yksi nakki ja juustoraastetta kunkin croissantin sisään. Voitele croissantit kananmunalla. Ripottele loppu raaste voisarvien päälle ja paista pakkauksen ohjeen mukaan. Ps. Jemmaa muutama jääkaappiin yöpalaksi
RENTOUTTAVA OMENA-GOUDA-SAKSANPÄHKINÄSALAATTI:
  • Kun lapsille on sysätty toiseen käteen vappupallo ja toiseen tippaleipä, on vanhemmilla vihdoin aikaa rentoutua. Rentoutumisen resepti on tämä: omena-gouda-saksanpähkinäsalaatti ja lasi kuohuvaa! Pilko juusto ja omenat kuutioiksi, leikkaa punasipuli ohuiksi lohkoiksi ja rouhi saksanpähkinät. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Viimeistele halutessasi salaatinkastikkeella. Nyt on HYVÄ!
Valmis!

Ainekset

HULVATTOMAT COCTAIL-TIKUT
Arla® Hillitön Gouda -juustoa
Oliivi
Kirsikkatomaatit
Lihapullia
Paprika
Maustekurkkua
SIMPPELI BAGUETTE
Arla® Hillitön Gouda -juustoa
Maustekurkkua
Tuoretta patongit
NAURETTAVAT NAKKIPIILOT
Arla® Hillitön Gouda -juustoa
Makkaraa
Kananmunat
Valmista taikina
RENTOUTTAVA OMENA-GOUDA-SAKSANPÄHKINÄSALAATTI
Arla® Hillitön Gouda -juustoa
Mitä tahansa salaattia
Omenaa
Punasipuli
Saksanpähkinöitä
Oliiviöljyä hunajaa valeaa viinietikkaa